Нашата козеферма

Винаги сме знаели, че ако искаме да произвеждаме собствени продукти от най-високо качество, ни е необходима собствена козеферма, оборудвана с най-съвременните технологии. Вярваме, че в България има изключителен потенциал от способни и образовани хора, които могат да работят с най-съвременното оборудване и да произвеждат качествени козе продукти на световно ниво.

Затова с гордост създадохме нашата собствена козеферма, която отговаря на най-съвременните технологични стандарти за качество. Целият комплекс е разположен на пространство от над 24 000 квадратни метра и разполага с най-модерно оборудване за млечно козевъдство. Разполагаме със сграда за отглеждане на кози, сграда за отглеждане на ярета, доилна зала, офис помещения, робот за хранене на животните, собствена хидропонна система, която ни позволява да произвеждаме свеж и висококачествен зелен фураж.

Ние се грижим не само за качеството на нашите продукти, но и за животните във фермата. За нас е от съществено значение да осигурим комфортни условия за живот и растеж на всяка коза. За тази цел използваме най-добрите практики и следим внимателно здравето и хранителните нужди на животните. Специално обучените ни служители се грижат за тях с любов и отдаденост, осигурявайки им оптимална грижа и внимание.

Ние вярваме, че само чрез собствена козеферма и най-съвременното оборудване можем да създадем продукти от изключително високо качество. Поради това, всички наши продукти са произведени изцяло от нашето козе мляко.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *